ChaletYap Apartments

ACTIEVE ZOMER

in de Franse Alpen

ONEINDIG WANDELEN

Of je nu op zoek bent naar een uitdagende bergwandeling of een mooie vlakke route langs de rivier, vanuit Chalet Yap stap je meteen de natuur in. De beroemde GR5 wandelroute die in Nederland begint, doorkruist ons mooie dorp La Chapelle d'Abondance. Een wandeling op hoogte starten? Neem één van de vele bergliften die open zijn gedurende de zomer. Een kaart met routes ligt voor u klaar!

ADRENALINE & AVONTUUR

Wildwater raften, paragliden, downhill mountainbiken, via ferrata.....durf jij het aan? Of ervaar de zipline "Le Fantasticable", waar je met bijna 100km/u op 240m hoogte vliegt. In Portes du Soleil zijn er volop mogelijkheden om de adrenaline te laten stromen!

MEER VAN GENÈVE

Ontdek dit grootste binnenmeer van Midden-Europa met één van de vele rondvaartboten. Bezoek leuke aan de oevers gelegen plaatsen als Thonon, Evian en het prachtige middeleeuwse vestingdorp Yvoire. Of geniet op één van de heerlijke strandjes met diverse watersportactiviteiten. Het meer van Genève: groots, mooi en voor ieder wat wils!

UNIEKE UITSTAPJES

Bewonder Les Gorges du Pont du Diable, een indrukwekkende 60 meter diepe kloof met loopbruggen of maak een mooie dagtrip naar Chamonix en neem daar de kabelbaan (Aiguille du Midi) die je naar een hoogte van 3842meter brengt met panoramisch uitzicht op de Mont Blanc.

VERMAAK VOOR DE KIDS

In de buurt is genoeg vermaak voor kleine kinderen. Lekker klauteren in diverse klimbossen, zwemmen, fietsen, rodelen, paardrijden, minigolf of een bezoekje aan het geitendorp Les Lindaretes. Maar misschien vinden ze dammetjes bouwen in het riviertje La Dranse achter ons chalet nog wel het allerleukst!

VRAGEN?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen