ChaletYap Apartments

WINTER WONDERLAND

in La Chapelle d'Abondance - Portes du Soleil

OP DE LATTEN

Skiën, boarden, langlaufen

NIET OP DE LATTEN

Ontdek de vele andere winteractiviteiten

VOOR DE KIDS

Kindvriendelijk vermaak

SKIGEBIED

ChaletYap ligt in het sneeuwzekere Portes du Soleil, één van de grootste skigebieden van Europa met 680 km aaneengesloten geprepareerde pistes. Het skigebied, op een hoogte van 1100-2500, is geschikt voor ieder niveau en open tot eind april. U skiet door Frankrijk en Zwitserland, een prachtig spectaculair skigebied, waar je door de bossen nog heerlijke tochten kan maken.

LANGLAUFEN

La Chapelle d'Abondance heeft het grootste langlaufgebied in de Abondance-vallei. Het gebied bestaat uit 23 km geprepareerde langlaufloipes voor verschillende niveaus, zowel voor de klassieke langlaufer als voor de langlauf-skater. De loipes liggen aangrenzend aan ons chalet, dus meteen vanuit de deur de latten op!

NIET OP DE LATTEN?

Er zijn in de omgeving tal van andere winteractiviteiten mogelijk. Wandelen door de prachtige winterlandschappen al dan niet op sneeuwschoenen. Laat je meevoeren in een hondenslee of 'm zelf besturen. Of ontdek de nieuwe sensatie: fietsen door de sneeuw op een electrische mountainbike!

KINDVRIENDELIJK

La Chapelle d'Abondance heeft een eigen skigebiedje Crêt-Beni dat erg leuk is voor beginners, kinderen en families. Met een kinderoefenweide in het dal, de sneeuwhusky's en een sleehelling direct voor de deur van ons chalet is het een ideale familiebestemming.

VRAGEN OF INTERESSE?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen